Over InVigo

InVigo werkt vanuit de visie ‘ik versterk’ en begeleidt professionals in samenwerken en beter presteren

Elke InVigo training, coaching of consultancy houdt rekening met het DNA van uw organisatie, de teamdynamiek en uw aanwezige en beoogde skills, competenties, drijfveren en talenten.
Uw noodzakelijke professionele skills en competenties op vlak van communicatie, (zelf)leiderschap en samenwerking boosten door het verworven zelfinzicht.
U krijgt handvaten om onzekerheden en twijfels aan te pakken. Zo versterkt uw professioneel potentieel, dat van uw team en uw organisatie.

Enkele appreciaties van klanten:

- Met humor werd de vinger op de wonde gelegd. We zijn aan de slag gegaan, zowel met ons team als individueel. De individuele coaching vertaalde wat we in de workshops hadden gezien. Ik begreep wat ik moest bijsturen om zelf te groeien en om anderen te doen groeien.
- We ondervonden in het traject dat het nodig is om onszelf en elkaar voortdurend aan te spreken. Communiceren is niet hetzelfde als spreken. We spreken elkaar nu aan op zaken die anders moeten en die we anders willen. We spreken zowel voor onszelf als voor onze klanten en dus ons bedrijf.
- Het vertrouwen binnen ons team is hersteld. Het blijft wel iets om permanent en bewust mee om te gaan. InVigo houdt ons bij de les met driemaandelijkse tussenkomsten.
- De brede HR ervaring van Sabien integreerde ze in haar advies op onze maat. Als kantoor weten nu duidelijker welke richting we uit gaan met onze medewerkers en wat daar de verschillende stappen in zijn. Het traject past bij ons en bij wie we zijn.


InVigo: Eerste persoon enkelvoud van het onbestaande Latijns werkwoord 'Invigare'.

​Betekenis: ik versterk

​Cfr.
vigor - Engels - vigor
noun  vig·or  \ˈvi-gər\

1:  active bodily or mental strength or force
2:  active healthy well-balanced growth especially of plants
3:  intensity of action or effect :  force
4:  effective legal statusInVigo biedt een op-maat aanpak voor de individuele medewerker, het team of onderscheiden doelgroepen (management, teamleiders of gender-,generatie- en level-gerelateerde groepen) binnen een organisatie.

Invigo is Sabien De Corte

Ervaring
In de praktijk integreer ik mijn brede bedrijfservaring als bedrijfsjurist, HR business partner en leidinggevende binnen human resources. Ik focus op samenwerken en versterken van medewerkers en teams. Bij het trainen en coachen pas ik toe wat ik leerde als gecertificeerde coach (PCC-ICF), als Insights Discovery licensed practitioner, bemiddelaar in handels-en  burgerlijke zaken, Agile HR consultant etc.
Ik werk voor en met hoger opgeleide professionals en teams. Mijn ervaring is opgebouwd in uiteenlopende sectoren, van familiebedrijven tot vzw’s. Politiekorpsen, justitie, teams en partnerships van advocaten zijn voor mij als coach/Hrconsultant ook bekend terrein.
Kenmerkend
Cliënten omschrijven mij als een resultaatgerichte, impactvolle en pragmatische coach /consultant. Ik heb het talent te enthousiasmeren en te motiveren met een no-nonsense  interactieve stijl en co-creatieve aanpak. Met een rugzak vol organisatie-ervaring zie ik HR als belangrijke pijler, drijvende kracht en kickstarter binnen een organisatie, altijd met het grotere geheel voor ogen.

Bent u klaar om uw 'human capital' te 'unlocken'?
NEEM Contact